Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 14, 2012 in Bibliotheek | 0 comments

Geslaagd afscheid van collega’s bibliotheek Leeuwarden

Gisteravond mocht ik me verheugen op een gezellig etentje met een aantal van mijn nu voormalige collega’s van de Bibliotheek Leeuwarden. Naast het geweldige eten bij restaurant Ús Heit (guacamole-ijs!) en het fijne gezelschap kreeg ik de grootste verrassing echter toen ik ’s avonds thuis op de bank zat.

In het restaurant kreeg ik een afgeschreven partituur van Richard Strauss’ Die Schweigsame Frau, met daarin een USB-stick. Hierop stonden allerlei persoonlijke boodschappen van collega’s, enkele ook in een online manifestatie (hoe zou dat nou komen?). Twee voorbeelden daarvan staan hieronder: een video van Arjen Nijboer (ik beken, ik doe aan bierdoping en kan niet opruimen) en een Storify van Hinke Wiersma. Echt geweldig dat zij hierin zoveel moeite staken (al verdenk ik muziekcollega Elisabeth Slager ervan de positieve genius achter dit hele gebeuren te zijn).

[nggallery id=3]

 

Arjen spreekt me toe (maar geloof niet alles wat hij zegt!):

 

Hinke doet redelijk uitputtend verslag van wat ik zoal ondernam de afgelopen drie jaar:

En natuurlijk ook Cécile, Elisabeth, Franka, Hans, Henk, Keimpe, Maartje, Rick en Wilma hartstikke bedankt. Jullie zijn allemaal toppers!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This