Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 11, 2012 in Bibliotheek, Boeken, Design | 0 comments

Verzamelobject: stoute bibliothecaresse

Verzamelobject: stoute bibliothecaresse

Vanaf het moment dat ik dit artikel over de exclusieve New Yorkse boekhandel en galerie Fulton Ryder las volg ik hun Tumblrpagina. Hierop worden bijzondere en aansprekende items uit de collectie getoond. Bekijk bijvoorbeeld dit Sonic Youth-affiche, deze door Any Warhol gesigneerde LP van een voorlezende Tenessee Williams, of een eerste druk van The Dharma Burns van Jack Kerouac.

Onderstaande titel, een aankondiging voor de New York Art Book Fair, kon ik niet nalaten hier te plaatsen. Meer informatie over het meesterwerk vind je hier (NSFW). Auteur Laura Quincy is ook verantwoordelijk voor titels als Niece on her Knees en Secretary with the Hots. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen.

tumblr_m9y9cgx3S41rs1feuo1_400

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This