Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 9, 2012 in Bibliotheek, Innovatie | 0 comments

Slopen en solderen met de bieb en hackers

Slopen en solderen met de bieb en hackers

Een betere dag hadden we ons voor het jaarlijkse evenement !UIT Leeuwarden niet kunnen wensen. Alles en iedereen in de Prinsentuin was de hele dag zonovergoten, zo ook de schitterende stand van de bibliotheek. Topper van de biebdag was zonder enige twijfel de Bieb Factory, een samenwerking met hackerspace Frack, waarvoor een tent gevuld met te slopen materiaal als decor diende. Vrijwel de gehele dag zagen we een geweldige aanloop van kinderen die apparaten kwamen slopen of graag wilden leren solderen. Hieronder een aantal foto’s van deze activiteit die schreeuwt om een vervolg dat er ongetwijfeld gaat komen.

[nggallery id=1]

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This