Pages Menu
Categories Menu

Posted by on aug 28, 2012 in Bibliotheek, Innovatie, Internet, Mediawijsheid, Social Media | 0 comments

Ondanks 23 Dingen weinig social media in bieb: herkenbaar?

In de discussie Is het “centrale bureau” nodig voor ‘ons’ verhaal? maakte Hinke Wiersma een opmerking die ik wel een zogenaamde re-branch waard vond. Ze zei:

En als we het toch over twitterende bibliothecarissen hebben: Twitter is een fantastisch kanaal om snel op de hoogte te zijn en discussies te volgen, ook al zou je zelf niets bijdragen. Ik ben het met Jeroen eens dat daar nog veel winst te halen is. In de bibliotheek waar ik werk (Leeuwarden) houdt helaas slechts een handjevol mensen zich actief bezig met social media, ondanks de 23dingen-cursus. Enthousiasmerend management lijkt me geboden.”

De titel van de discussie is wellicht wat misleidend. “Weinig social media” gaat in dit geval om het geheel van medewerkers dat gebruik maakt van social media, dus zeker ook voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie met collega’s. Jullie zijn van harte uitgenodigd jullie licht te laten schijnen op deze kwestie!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This