Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jul 17, 2012 in Bibliotheek, Innovatie, Social Media, SocialMediaCaster | 0 comments

We gaan naar #InternetLibrarian Monterey en nemen mee: SocialMediaCaster

We gaan naar #InternetLibrarian Monterey en nemen mee: SocialMediaCaster

Monterey, dat kende ik eigenlijk alleen van het legendarische album van Jimi Hendrix. Maar we reizen er in oktober zelf naar toe omdat we zijn uitgenodigd om tijdens InternetLibrarian 2012 een presentatie te geven over SocialMediaCaster. Keimpe de Heer en ikzelf spreken op 23 oktober in de sessie Innovative, Awesome Services & Spaces!. Deze sessie maakt deel uit van de programmatrack Creative Approaches & Collaborations en wordt geleid door Helene Blowers.

We may think of creativity as the spark of an individual, but the reality is that creative initiatives are most often the result of the collision of disparate collaboratives resulting in variant thinking. Hear how different groups are forging different approaches and how libraries are pursuing emerging technologies to wow their customers.”

Het mag hoop ik duidelijk zijn dat we ontzettend blij zijn deel uit te maken van het geweldig mooie programma, met bijvoorbeeld de opening keynote door David Weinberger. Driewerf fantastisch! Dus om maar met Jeanine Deckers te spreken, Wie gaat er mee? (al is dit wel wat verder).

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This