Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jun 30, 2012 in Wielrennen | 4 comments

Waar staat mijn opa hier tijdens de Fietselfstedentocht van 1978?

Waar staat mijn opa hier tijdens de Fietselfstedentocht van 1978?

Dat ik houd van wielrennen heb ik niet van een vreemde: mijn (helaas al overleden) opa was er ook dol op. Ik kreeg van mijn moeder onderstaande foto, waarbij hij prominent in het midden (gele trui en blauwe pet) staat in een dorp dat ik niet ken. Op de achterkant van de foto staat weliswaar een plaatsnaam geschreven, maar die ken ik niet. Kan iemand mij helpen aan de juiste locatie?

4 Comments

  1. Even voor de zekerheid: bedoel je nu dat je de precieze locatie van de foto  wilt weten (omdat je de plaats zelf niet goed genoeg kent om het zelf te herkennen)? Want ookal lees ik Holwerda op de kaart, ik neem aan dat het Holwerd moet zijn, omdat dat een plaats is van de betreffende elfstedentocht?

    • Klopt, ik zoek de exacte locatie. Ik denk dat ik binnenkort maar eens naar Holwerd fiets om op zoektocht te gaan.

  2. De tweede renner van links lijkt erg op Jan Bols, of is hij het?

    • Ik zal eens kijken of ik daar achter kan komen Johan!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This