Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 26, 2012 in Internet, Muziek, Social Media | 0 comments

Brett Domino Trio in de huiskamer

Kijk, dat zijn de leuke prijzen om te winnen: een huiskamerconcert van het  Brett Domino Trio. Alhoewel, wel een winst met een prijskaartje, want het optreden dat ging naar de hoogste bieder op Ebay, kostte de gelukkige 560 Britse pond, maar daarvoor heb je wel een te gek muzikaal feestje. Én niet te vergeten een goodiebag.En voor wie het nog niet zag: Domino speelde van de week ook met de Google Doodle ter ere van Robert Moog. Lees hier overigens interessante achtergrondinformatie over de Moog Doodle.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This