Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 24, 2012 in Blogs, Wielrennen | 1 comment

Prijzig omkijken zonder om te draaien

Prijzig omkijken zonder om te draaien

Een achteruitkijkcamera voor de fiets, best een leuk concept, maar met een spiegeltje kom je volgens mij ook een heel eind. Da’s natuurlijk veel minder hip, maar kost je geen 180 dollar. Dat maken zelfs de automatisch inschakelende LED’s bij slechte zichtbaarheid niet goed.

bron: Lost at E Minor

1 Comment

  1. Het is inderdaad duur maar het kan nog duurder want als je kijkt naar wat er elders op dit gebied wordt aangeboden…..

    Er zijn vast wel goedkopere oplossingen te bedenken, ook met een camera.

    Het zou ideaal zijn als een fietsbond ofzo dit zou promoten in het kader van veiligheid voor fietsende schooljeugd, dan komen er vanzelf goedkopere oplossingen op de markt.

    Ik vind persoonlijk een achteruitkijkspiegel met een stang op de fiets ronduit gevaarlijk vanwege de vreselijke wonden die zo’n ding in geval van een ongeluk kan veroorzaken.

    Vooral voor plattelandskinderen die 2x per dag 10 tot 15 km fietsen (op wegen die vaak erg smal zijn en eigenlijk alleen voor agrarisch gebruik geschikt) om bij school te komen, zou een achteruitkijkcamera die op de fietscomputer kan worden aangesloten ideaal zijn en veel stress en ongelukken voorkomen.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This