Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 12, 2012 in Design, Muziek, Social Media | 2 comments

Online plaatjes draaien met embeds van Kompakt.fm

Zou het toeval zijn? Het label Kompakt van Wolfgang Voigt (dat grossiert in experimentele en minimale techno) ken ik al geruime tijd, maar volgde het recentelijk niet echt. Afgelopen week wees Jelle me er echter op dat er toch wel heel mooie releases op uit kwamen. Goed, dat prentte ik maar in m’n hoofd. Een tweet vandaag bewoog me echter ook echt de site te bezoeken:

Helemaal mee eens dat het een geweldig mooi uitgevoerd concept is. Wanneer de plaat eenmaal draait is het mogelijk de naald ergens anders neer te zetten door te klikken op plek waar je ‘m hebben wil. Zou best interessant zijn als er een koppeling met bijvoorbeeld Toma.hk wordt gelegd, waaraan ik vorige week aandacht besteedde. Hieronder drie voorbeelden uit de rijke catalogus van de Kompakt labelwinkel.

 

2 Comments

  1. Check ook Wolfgang’s Rückverzauberung. Een digitale interpretatie van Ligeti. 😉

  2. wil graag een digitale cassettespeler die de accu van de laptop spaart als je hem met een potlood terugspoelt

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This