Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 8, 2012 in Design, Innovatie | 0 comments

Museum van obsolete objecten

Vooruitgang betekent ook dat er onvermijdelijk afscheid wordt genomen van uit de gratie geraakte zaken. De onstuimige ontwikkeling van technologie-gerelateerde uitvindingen heeft daardoor als gevolg dat er een heus museum met obsoleet verklaarde objecten gevuld kan worden. Het creatieve bureau Jung von Matt/next heeft daarom een online omgeving ontwikkeld die geheel is gewijd aan deze ‘lost technological marvels of the 20th century’. De rangschikking is, geheel in stijl, bepaald door het tijdstip waarop een product uit zwang raakte. Bekijk hieronder bijvoorbeeld de gloeilamp, obsoleet verklaard in 2009, of de cassette (1996)

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This