Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 4, 2012 in Muziek, Social Media, Technologie | 0 comments

Muziek uit diverse bronnen embedden met Toma.hk

Met de toename van online muziekdiensten worden ook de mogelijkheden voor het herplaatsen van content van de verschillende aanbieders steeds eenvoudiger. Tomahawk vult momenteel al succesvol de leemte in van een iTunesachtige mediaplayer om muziek uit deze verschillende diensten, aangevuld met je locale muziekbibliotheek, binnen één omgeving af te spelen. Speciaal voor de embedfunctie werd de webapp Toma.hk ontwikkeld. Na het ingeven van een gewenste track worden verschillende diensten (onder andere Spotify, SoundCloud, Official.fm, Ex.fm en Deezer) doorzocht, waarna het beste resultaat afgespeeld kan worden en er tegelijkertijd een embedcode wordt aangeboden. Verantwoordelijk voor Toma.hk is Syd Lawrence.

[satellite]

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Online plaatjes draaien met embeds van Kompakt.fm - Muziek & de bibliotheek at Muziek & de bibliotheek - [...] interessant zijn als er een koppeling met bijvoorbeeld Toma.hk wordt gelegd, waaraan ik vorige week aandacht besteedde. Hieronder drie…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This