Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 1, 2012 in Design, Innovatie, Social Media, Technologie | 0 comments

Niet gebeld worden dankzij tasje draagbare stilte

Niet gebeld worden dankzij tasje draagbare stilte

Even behoefte aan rust, maar niet altijd zin te bedenken of je telefoon nu aan- of uit staat? Beeldend kunstenaar Sarah van Sonsbeeck heeft een tas ontworpen die telefoons en andere communicatiemedia letterlijk en figuurlijk het zwijgen oplegt: de Faraday Bag. Van Sonsbeeck over het hoe en waarom:

Seven years before I was born the Internet had been invented (1969). Since then, mobile networks, smartphones and Wi-Fi have seen the light. I am now connected via email, Twitter, Instagram and Facebook, and I have a website, an iPhone, and an iPad. All these tools help me to show my art – which is about silence – to a bigger audience. But the irony is that my world is less silent because of these technological advancements. That’s why I created portable silence.“

De tas is verkrijgbaar in een beperkte oplage van 100 exemplaren en kost € 129,-.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This