Pages Menu
Categories Menu

Posted by on apr 12, 2012 in Bibliotheek | 0 comments

Bicycle Library: een fiets lenen, maar dan anders

Bicycle Library: een fiets lenen, maar dan anders

Handig hoor, de OV-fiets of de eenheidsworst bij de toeristische tweewielerverhuur, maar als fietsliefhebber wordt je niet echt warm van het aanbod. De connaisseur neemt natuurlijk z’n eigen karretje mee wanneer een vakantie of andere trip gepland wordt, maar mocht je naar Londen gaat is dat niet nodig. Daar rijdt namelijk een tot Bicycle Library omgekatte dubbeldeksbus rond met een rijk aanbod aan fietstypes (traditioneel, fixed gear, elektrisch etc.) en dito literatuur en deskundige ondersteuning. En als een fiets goed bevalt kan je ook overgaan tot aankoop. Tof project!

 

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This