Pages Menu
Categories Menu

Posted by on apr 9, 2012 in Muziek, Open Access | 0 comments

Samengebracht: schat aan videomateriaal over elektronische muziek

Curated content op z’n best, zo kan je de collectie video’s rondom elektronische muziek op Network Awesome gerust noemen. Zo ongeveer alle aspecten binnen het genre komen aan bod, uiteenlopend van de thereminmuziek van Clara Rockmore tot docu’s over Kraftwerk, Robert Moog en Aphex Twin. Voor liefhebbers, maar eigenlijk iedereen met een open blik, een heerlijk samenraapsel van vaak obscuur materiaal. Alle lof voor de curatoren daarom! Onderstaand een voorbeeld uit het aanbod, een videocollectie over pioniers van de tapemuziek.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This