Pages Menu
Categories Menu

Posted by on apr 6, 2012 in Innovatie, Internet, Muziek, Social Media | 0 comments

Sociaal muziek beoordelen op MusicGrid

Sociaal muziek beoordelen op MusicGrid

MusicGrid is een nieuwe muziekdienst met een speciale focus op het beoordelen van albums. De werking ervan is even eenvoudig als de layout van de site. Die bestaat namelijk uit een grid van albums, waarbij de startpagina overzichten bevat van de best gewaardeerde- en meest besproken albums, en de populairste artiesten. Je kan echter ook op zoek naar albums waar je een mening over hebt en die uiten met een 1 tot 5 sterrensysteem, en naar believen de mogelijkheid je verhaal kwijt te kunnen. En vanzelfsprekend kan je deze beoordeling bekend maken op Twitter of Facebook, waarmee discussies losgemaakt kunnen worden. Het beluisteren van muziek is mogelijk door iTunesintegratie, maar ook Spotify en Rdio (mocht de muziek daarop beschikbaar zijn) bieden deze mogelijkheid. De tagging van albums wordt gefaciliteerd door Last.fm. Superleuke dienst, nu alleen nog een app!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This