Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 26, 2012 in Internet, Netneutraliteit, Privacy | 0 comments

Rebecca MacKinnon: Let’s take back the Internet!

Als voormalig hoofd van de CNN-kantoren in Peking en Tokyo is Rebecca MacKinnon uiterst goed op de hoogte van het restrictieve internetbeleid van China. In onderstaande TED-talk gaat zij in op de verhouding tussen overheid en burger inzake het internet en beoogt ze dat eerstgenoemde moet instaan voor onvoorwaardelijke vrijheid van meningsuiting en toegang tot het web. Aankomende donderdag presenteert zij haar boek Consent of the Networked in Amsterdam.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This