Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 21, 2012 in Muziek, Social Media | 0 comments

Youtube haalt concertherinnering terug

Ik was 18 jaar en bezocht samen met m’n bandmaten een concert van absolute helden Dream Theater, in een tour naar aanleiding van het album Images and Words. De t-shirts die ik daar aanschafte liggen grijsgedragen in de kast en zal ik waarschijnlijk nooit wegdoen. Waarom niet? Omdat het een overweldigende ervaring was, zo’n gebeurtenis die je vanwege allerlei redenen bijblijft en waarvan je alle details nog haarfijn herinnert. En een video van die show in Vredenburg, Utrecht is een maand geleden gewoon geüpload op Youtube. Helemaal geweldig!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This