Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 20, 2012 in Bibliotheek, Muziek, Social Media, SocialMediaCaster | 0 comments

Jonge blazers in de muziekbibliotheek

Om het aanbod en diensten van de muziekbibliotheek beter onder de aandacht van (jonge) musici te krijgen organiseren we deze week een aantal rondleidingen voor leerlingen van kunstencentrum Parnas. Het is één van de elementen van een plan om het muziekbibliotheekwerk beter te laten aansluiten op de wensen van amateurmusici. De eerste rondleiding in de reeks (gegeven door collega- en muziekdocent Loes van der Reijden) vond vanmiddag plaats en te gast was een aantal jonge koperblazers en hun docenten. Ze waren onder de indruk van de grote collectie bladmuziek, maar absolute topper was de SocialMediaCaster. Verrassend en erg leuk was dat ze ook nog muziek ten gehore brachten.

Hieronder een foto-impressie van de middag.

[portfolio_slideshow]

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This