Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 16, 2012 in Bibliotheek, Design, Innovatie, Internet | 0 comments

Grow Your Own Media Lab (in de bieb?)

Access-Space in Sheffield is een mooi voorbeeld van hoe een medialab duurzaam opgebouwd kan worden. Men hanteert het volgende uitgangspunt:

At Access Space, people interested in art, design, computers, recycling, music, electronics, photography and more meet like minded people, share and develop skills and work on creative, enterprising and technical projects. We operate at a low cost with a low carbon-footprint, because we only use recycled donated computers and free, open source software.”

In onderstaande publicatie (een stripboek) wordt uiteengezet hoe het lab tot stand kwam en sindsdien functioneert. Uitermate inspirerend en wederom een bevestiging dat de openbare bibliotheek hiervoor een uitgelezen locatie is.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This