Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 8, 2012 in Bibliotheek, Boeken, Internet | 1 comment

Boek maakt onbedoeld retourtje over de oceaan

Boek maakt onbedoeld retourtje over de oceaan

Half december stuurden we een boek naar het Internet Archive, met de bedoeling het gedigitaliseerd op te laten nemen in het aanbod van Open Library (daarover binnenkort meer). Vandaag kregen we het origineel echter terug, na een retourtje Leeuwarden-San Francisco. Inmiddels wisten we al dat het zoek was en een tweede exemplaar is vorige week wel goed overgekomen, maar dat we het eerste exemplaar ooit nog zouden terugzien was wel een verrassing. Ik denk dat ik het maar gewoon zo laat, is wel een mooi relikwie vind ik.

1 Comment

  1. Post uit de USA is altijd leuk. Maar eentje die retour komt, is nog leuker! 🙂

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This