Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 1, 2012 in Auteursrecht, Innovatie, Internet, Technologie | 1 comment

Europarlementariërs in de mailbox #stopacta

Enkele dagen geleden stuurde ik een mail naar de Nederlandse Europarlementariërs die binnenkort mogen stemmen over ACTA. Van een aantal ontving ik reacties terug met dezelfde boodschap: wij delen je bezorgdheid en zullen een tegenstem uitbrengen (Auke Zijlstra – PVV, Emine Bozkurt – PvdA, Dennis de Jong – SP, Kartika Liotard – onafhankelijk parlementariër binnen Verenigd Links). Zojuist ontving ik die boodschap ook van Judith Sargentini (GroenLinks), begeleid door onderstaande video.

1 Comment

  1. Ik zal het aanpassen 🙂

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This