Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jan 26, 2012 in Innovatie, Internet, Netneutraliteit, Technologie | 0 comments

#stopacta: Brief aan de Nederlandse commissieleden

Eerder deze week stuurde ik een brief aan de Nederlandse leden van de DEVE Commissie. Omdat er echter meerdere commissies zijn die zich met de behandeling van ACTA bezighouden richtte ik onderstaande brief ook aan de overige Nederlandse leden daarvan. Hun emailadressen vind je via deze pagina. Hergebruik is vanzelfsprekend toegestaan.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Europarlementariërs in de mailbox #stopacta at Muziek & de bibliotheek - [...] dagen geleden stuurde ik een mail naar de Nederlandse Europarlementariërs die binnenkort mogen stemmen over ACTA. Van een aantal…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This