Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jan 22, 2012 in Bibliotheek, Boeken, Muziek, Technologie | 1 comment

Poll: zouden bibliotheken hun eigen muziekaanbod mogen digitaliseren en verspreiden?

Wekelijks kopen openbare bibliotheken grote hoeveelheden content. Dat materiaal bestaat echter voor het overgrote deel uit fysieke items. Om dit materiaal streaming of als download manier beschikbaar te maken moet het worden gedigitaliseerd en op een goede manier ontsloten. Maar dat is niet toegestaan (toch?). Desondanks ben ik benieuwd naar jullie mening:

1 Comment

  1. Er wordt onder ‘Other’ gesteld dat het aanbod van Muziekweb een mogelijk alternatief is. Dit gaat echter maar ten dele op, want bijvoorbeeld materiaal dat wij zelf aankopen (van lokale artiesten bijvoorbeeld) zit over het algemeen niet in het aanbod van Muziekweb. 

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This