Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jan 14, 2012 in Auteursrecht, Kunst & Cultuur, Muziek | 0 comments

Refreshed Prince of Bel Air

En weer een juweeltje van Pogo, Jaaam, waarin geluids- en beeldmateriaal uit The Fresh Prince of Bel Air een nieuwe vorm krijgt. Het nummer is gratis te downloaden van Nick Bertke’s (Pogo) website, maar er vrijwillig een bedrag voor betalen kan ook. En dat heb ik net gedaan. Omdat het zo gemakkelijk is, naast de aard van de muziek de belangrijkste reden waarom liefhebbers heus wel de portemonnee willen trekken voor digitale content.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This