Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jan 3, 2012 in Internet, Privacy, Social Media | 0 comments

Wie ziet wat binnen je sociale netwerken?

Wie ziet wat binnen je sociale netwerken?

In de uitzending van Tros Radar gisteren, Social media en uw privacy, werd volgens mij prima uitgelegd hoe, in het bijzonder Facebook, je gegevens verzamelt. Los van de vraag wat je zelf op je sociale netwerken publiceert is het ook handig te weten welke apps er allemaal aan gekoppeld zijn. En nog belangrijker: hoe je deze kan beheren. De toepassing Mypermissions.org is hiervoor een uitstekend instrument. De app-toepassingen van onder andere Facebook, Twitter, Google en LinkedIn zijn hiermee eenvoudig te beheren. Een aanrader wat mij betreft, want een snelle scan leerde mij dat vooral m’n Facebook-account was gekoppeld aan een aantal apps waarvan ik het bestaan al lang vergeten was.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This