Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jan 1, 2012 in Muziek | 0 comments

Feuerzangenbowle, de ultieme winterdrank

Met Groninger vrienden was het een aloude traditie: in de wintermaanden werden er diverse Feuerzangenbowles bereid (met op de draaitafel Erogenous van Mystic Moods (Spotify). Vraag me niet waarom, maar het werkt). Gisteravond maakte ik deze heerlijke feestdrank voor Catrien, Antje-Aafke en Jannemiek en ook zij werden, ondanks de afwezigheid van voornoemde soundtrack, gegrepen door het virus. Binnenkort weer als het aan mij ligt, de suikerkegels liggen in de kast. En, oh ja, iedereen een gelukkig 2012 toegewenst!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This