Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 17, 2011 in Bibliotheek | 0 comments

#bierblio staat open voor loftuitingen

#bierblio staat open voor loftuitingen

De derde #bierblio was het alweer, waarbij we gisteren neerstreken in Café De Beyerd in Breda. Bierblio-ers van dienst waren dit keer de oude garde (Edwin, Lukas, Joost en ikzelf), gecomplementeerd met Robert, Erik-Jan en een kortstondig bezoek van David. Aan het concept veranderde niets: praten over bibliotheekgerelateerde zaken, rijkelijk gelardeerd met speciale bieren, bijvoorbeeld die op de afbeeling hierboven, een Satan Red. Helaas was er nog maar één flesje beschikbaar, maar eerlijk zullen we alles delen, dus werd het uitgeschonken in de glazen van drie gegadigden. Persoonlijke topper van de dag was het voor mij tot op gisteren onbekende Val Dieu Tripel, heerlijk! Qua biebtalk passeerden thema’s als starre en stugge catalogi, linked open data, social media, (internationale) carrièrekansen en onvermijdelijke roddels (die laatste courtesy of Edwin). Ook onvermijdelijk waren de (al dan niet jaloerse) tweets van bibliotheekcollega’s, die benadrukten dat zij gewoon aan het werk waren. Totaal niet van toepassing op ons, want iedereen zat er in eigen tijd en op eigen kosten. Gewoon, omdat we het leuk en belangrijk vinden. We staan daarom juist open voor loftuitingen!

Fotografische sfeerimpressies staan hier (Joost)  en hier (Lukas). Een videootje van Edwin hier.

 

 

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Eerste #bierblio boven de rivieren - Rafelranden - [...] was alweer tien maanden geleden dat de drinkebroeders met een missie bij elkaar kwamen om het nuttige met het…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This