Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 11, 2011 in Design, Innovatie, Privacy, Social Media | 0 comments

USB-stick die je kan laten slingeren

Natuurlijk ongewenst, maar als de zoveelste ambtenaar of bankklerk een stick ergens verliest mag het deze zijn. De Crypteks-stick is namelijk beveiligd met 256-bit AES hardware-encryptie en kent 14.348,907 mogelijke beveiligingscodes. Momenteel wordt er funding gezocht middels een Kickstarter-project, maar voorziet nu al overduidelijk in een behoefte. Wanneer je de fundingronde steunt met minimaal 130 dollar krijg je een stick gratis, dus de aanschafprijs zal ergens rond dat bedrag liggen. Wel prijzig, zeker gezien de wat geringe opslagruimte (4GB-8GB-16GB), maar privacy is onbetaalbaar.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This