Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 9, 2011 in Bibliotheek, Innovatie, Social Media, SocialMediaCaster, Technologie | 0 comments

Met SocialMediaCaster op #b2d11

Met SocialMediaCaster op #b2d11

De afgelopen twee dagen stonden we (Keimpe de Heer en ikzelf) met de SocialMediaCaster op de Bibliotheektweedaagse in Groningen, waar we een mooie stand hadden op het Innovatieplein. En ik kan er heel kort over zijn: het was een fantastische ervaring. Allereerst omdat de organisatie top was, hulde daarvoor. Daarnaast waren de reacties op de zuil geweldig positief en we hebben een aantal erg interessante opties en mogelijkheden in het vooruitschiet. Daarnaast starten we op zeer korte termijn met het project SocialMediaCaster Connector, waarmee we de zuil naar de schoolmediatheek van een Leeuwarder school brengen. De technische- en gebruikservaring die we daarmee opdoen hopen we vanzelfsprekend uit te rollen in meerdere schoolmediatheken. Er wacht ons dus een uitdagende tijd, waar we echter met volle overtuiging in stappen. Maar aankomende week eerst naar Haal alles uit de kast voor je klant, georganiseerd door de Brabantse Netwerkbibliotheek. Leuk!

[blackbirdpie url=”https://twitter.com/#!/digibieb/status/145124790678716417″]

 

 

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mijmeringen 2 | Fabje rennt - [...] directeur van het Museum Boerhave in zijn sessie over ‘Flexibiliteit’. Een uitleg over ‘SocialMediaCaster‘ door Jeroen de Boer had…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This