Pages Menu
Categories Menu

Posted by on dec 6, 2011 in Auteursrecht, Innovatie, Internet | 0 comments

Stop Online Piracy Act: de lobby in beeld

Stop Online Piracy Act: de lobby in beeld

De Amerikaanse entertainmentindustrie heeft dit jaar al ruim 185 miljoen dollar gespendeerd aan lobbyactiviteiten, meer dan ooit tevoren. De tegenpool van “Hollywood”, vertegewoordigers uit de technologiesector, stak eveneens meer geld in de lobby, maar blijft steken op ‘slechts’ 15 miljoen dollar, waarvan het merendeel bestemd is voor antitrustzaken van Google. In Shootout at the digital corral wordt uiteengezet dat dit hoofdzakelijk te maken heeft met de behandeling van de Stop Online Piracy Act.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This