Pages Menu
Categories Menu

Posted by on nov 30, 2011 in Design, Mediawijsheid, Privacy | 0 comments

Een biertje dat je privacy beschermt

Wil je voorkomen dat spraakmakende kroegfoto’s waarin je de hoofdrol speelt op Facebook of Twitter verschijnen? De Argentijnse bierbrouwerij Norte liet hiervoor een bierkoeler ontwikkelen die een lichtflits produceert wanneer er een foto genomen wordt: Photoblocker. Het reclamebureau dat het concept bedacht is ook verantwoordelijk voor de Teletransporter, tevens bestemd voor een bierfabrikant. Ik ben benieuwd hoe de doelgroep van onze privacyworkshops op deze vindingen reageert.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This