Pages Menu
Categories Menu

Posted by on nov 15, 2011 in Bibliotheek, Boeken | 0 comments

Bibliotheek Occupy Wall Street in vuilcontainer

Bij het verwijderen van de kampementen van Occupy Wall Street wordt de bibliotheek niet over het hoofd gezien. De collectie, bestaande uit 5.554 boeken, zou volgens de instanties keurig worden opgeborgen, maar ooggetuigen verklaren anders.

De belofte was dat de collectie werd verscheept naar het Department of Sanitation in Manhattan. Op de website van Occupy Wall Street Library wordt echter gemeld dat het materiaal, voordat het in containers verdween, werd vernietigd door de politie. Onduidelijk is momenteel waar de collectie (of wat er van over is) zich bevindt. Ze is nog wel inzichtelijk in LibraryThing.

Indien de berichten kloppen: commentaar overbodig.

 

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This