Pages Menu
Categories Menu

Posted by on nov 8, 2011 in Boeken, Innovatie, Internet, Social Media | 0 comments

Neelie Kroes: “Why is there piracy?”

In het licht van het ene na het andere draconische anti-piraterijvoorstel (ACTA, SOPA of uiteenlopende three-strikesmaatregelen) doet Neelie Kroes verstandige uitspraken. Tegenover de BBC verklaarde zij:

I am against piracy and believe in fair remuneration for those putting their products online but we have to go backwards and ask why is there piracy.”

Als één van de oorzaken ervan noemt zij het ontbreken van voldoende legaal aanbod. In dat licht is het zinvol de reeks informatieve blogposts op Boekeman, getiteld De digitalisering van de muziekindustrie vs. de boekenwereld: het ultieme overzicht, te volgen. Deel één en twee zijn inmiddels verschenen. Morgen en overmorgen volgen de overige delen.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This