Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 30, 2011 in Bibliotheek | 0 comments

Mannelijke bibliotheek pin-ups

Mannelijke bibliotheek pin-ups

Dames met knotjes? Misschien, maar mannelijke biebmedewerkers zijn er natuurlijk ook, bijvoorbeeld Zack (hierboven). Het project Men of the Stacks maakt hem en anderen zichtbaar in een pin-up kalender. De reden waarom?

there is an entire population of professional librarians out there who disagree with the way the library profession is perceived in contemporary media outlets and in the historical consciousness of the American mind.”

De opbrengst van de kalender gaat naar het It Gets Better project dat homoseksuele jongeren een hart onder de riem wil steken. Of de pin-ups gay zijn durf ik niet te zeggen, maar dat is natuurlijk ook geheel onbelangrijk. Op naar de Nederlandse versie?

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This