Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 12, 2011 in Muziek | 0 comments

Stevie Wonder vs Metallica smaakt naar meer

Metallica en Lou Reed leuk? Nee hoor, dan liever de mashup Sad But Supersticious (Stevie Wonder vs Metallica) van Wax Audio. Die kan slechts met superlatieven worden omschreven. Metallica is ineens behept met het neerzetten van een geweldige funky groove en dito blazerssectie, terwijl Wonder ineens wat meer ballen heeft. Maar bovenal is het een ontzettend smaakvolle en muzikale creatie die beide acts recht doet. Heel erg mooi gedaan.
Ik dacht Wax Audio (een eenmansproject van een zekere Tom) overigens niet te kennen, maar na het bezoeken van zijn Youtubekanaal ging me een lichtje branden. En inderdaad, zijn mashup Stayin’ Alive In The Wall maakte ook deel uit van de uitgebreide verzameling Best of Mashups 2010 waarover ik eerder al iets schreef.
In de gaten houden dit heerschap, want er is duidelijk een stijgende lijn in zijn werk te zien. Dat kan dus nog heel erg interessant en vermakelijk worden.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This