Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 11, 2011 in Social Media | 1 comment

Hoe Twitter leidt tot een treingesprek

Onderstaande Twitterconversatie ontstond gisteren in de trein richting Leeuwarden. Nadat ik me realiseerde dat mijn buurman me via Twitter benaderde (hij kon op m’n iPad zien wat m’n Twitternaam was) gingen de oordopjes uit en volgde een gesprek over film, apps en muziek. Jochum, zo heette m’n buurman, kwam terug van een opnamedag voor de tv-serie Hoe overleef ik, naar het boek van Francien Oomen. Ook speelt hij in de film Nova Zembla. Een succesvol bezige baas dus.
Normaal gesproken ben ik allerminst iemand die in de trein met een onbekende een gesprek aanknoopt, maar hoe het gisteren ging mag van mij veel vaker gebeuren. En dat ik en passant ook nog een aantal aardige iPadweetjes in m’n zak kon steken was mooi meegenomen.

1 Comment

  1. Wahaa, twitterend gesprekken aanknopen in de trein. Vind het geestig.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This