Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 9, 2011 in Internet, Muziek | 0 comments

Google Music Beta op iPad en iPhone

Google Music Beta op iPad en iPhone

Het enige nadeel aan Google Music Beta was het ontbreken van app voor Apple’s iPad en iPhone. Gisteren kwam echter het bericht dat deze leemte ingevuld is en wel met een webapp. Dat werkt erg eenvoudig: bezoek met iPhone of iPad deze link en klaar. De  interface ziet er anders uit dan de webversie of de versie voor Android, maar dat is geen enkel probleem: eenvoud siert de mens. Na openen van de url in Safari kan je de optie ‘Zet in beginscherm’ gebruiken om van de pagina een icoon te maken. Hierdoor krijgt het meer een appgevoel en hoef je niet telkens opnieuw naar de url te surfen. Maar voor ervaren iOS-gebruikers is dat vast gesneden koek.

De basispagina van Google Music met een geopend zoekscherm:

Het afspeelscherm:

Het toevoegen van de webapp als icoon:

Google Music Beta op het startscherm:

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This