Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 8, 2011 in Innovatie, Muziek, Radio, Technologie | 0 comments

Echofi: maak radio van Spotify

Echofi: maak radio van Spotify

De radiofunctionaliteit van Spotify is in de basis best aardig, maar heeft een aantal beperkingen. Niet alle artiesten hebben bijvoorbeeld een radiostation. Daarnaast zijn de stations die Spotify zelf aanbiedt gerangschikt op nogal grove gemene delers van genre. De webapp Echofi maakt het mogelijk een radiostream op te zetten die elke mogelijke artiest als uitgangspunt heeft. De app is ontwikkeld door Andy Smith, tevens de maker van Spotibot. Voorwaarde is dat de luisteraar een abonnement bij Spotify heeft. De werking is dan eenvoudig. Open Spotify en voer een artiest in op Echofiapp.com. Via deze site ‘bestuur’ je Spotify, dat de muziek afspeelt. Naar believen kan je de stream al dan niet interrumperen. Door afgespeelde nummers te voorzien van een goede of slechte beoordeling leert het achterliggende systeem wat de luistervoorkeur is. Mooie en eenvoudige invulling van een Spotify-lacune.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This