Pages Menu
Categories Menu

Posted by on sep 4, 2011 in Design, Muziek | 0 comments

Mathmetalschoenen van Textures en Floris van Bommel

Mathmetalschoenen van Textures en Floris van Bommel

Dit is dus het ideale paar schoenen om afwijkende maatsoorten op mee te tikken, of, wanneer de groove het toestaat (en da’s vaak genoeg), als een gek op en neer te springen. Eén van mijn favoriete Nederlandse bands, Textures, heeft samen met vermaarde Floris van Bommel 75 exemplaren van deze sneakers in haar webshop opgenomen. Mooie merchandise, maar wel met een aardig prijskaartje: 302-en-een-halve euro, maar dan heb je ook wel wat. De nieuwe single, Reaching Home, vind je overigens al op Spotify. Supergoed!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This