Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jul 19, 2011 in Bibliotheek | 1 comment

Mediawijsheidsgame Sjoerd, de ARG

Het afgelopen semester werkte een groep studenten (Trailhead) van de opleiding Communication & Multimedia Design van de Noordeljke Hogeschool Leeuwarden in onze bibliotheek aan een alternate reality game. Dit spel, getiteld Sjoerd, de ARG, heeft als thema mediawijsheid en is gericht op de doelgroep van MBO-scholieren. In het aankomend schooljaar nodigen wij MBO’s uit in de bibliotheek deze game te komen spelen. Hieronder alvast de trailer. Op het Youtubekanaal van Trailhead is nog veel meer materiaal te vinden. Over het hoe en wat van het spelen van de game en de mogelijkheid dit ook in andere bibliotheken aan te bieden volgt later meer.

1 Comment

  1. Wat een mooi samenwerkingsverband is dit en ik ben dan ook heel benieuwd naar jullie bevindingen in het najaar. Dit principe is vast ook goed toe te passen voor HBO en WO. Succes!

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This