Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jul 13, 2011 in Blogs, Design, Internet, Muziek | 0 comments

Curated muziekcontent: The Illuminated Mixtapes

Curated muziekcontent: The Illuminated Mixtapes

De New Yorkse ontwerper en dj Adam Parks heeft een aantal playlists samengesteld die passen bij je dagritme: adagio, moderato, vivace en presto. Deze Illuminated Mixtapes getuigen van smaak en muzikale kennis en zijn ook nog eens visueel aantrekkelijk weergegeven. Open Culture zegt erover:

These aren’t the lists you would use to impress the cool kids with your eclecticism, ironic tastes, or love of the obscure, but if you’re just looking for great soundtracks for the shifting rhythms of the day, they’re a perfect fit.”

Hoe Parks het streamingverhaal geregeld heeft ontgaat me, dus het kan zomaar dat de playlists binnenkort niet meer beschikbaar zijn. Tot die tijd echter een mooi voorbeeld van het digitaal aanbieden van muziek.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This