Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jun 25, 2011 in Bibliotheek, Innovatie, Social Media | 0 comments

#Bierblio is de ideale bieren-op-tafelsessie

#Bierblio is de ideale bieren-op-tafelsessie

De eerste succesvolle #bierblio vroeg om een vervolg. Dat kwam gisteren, wederom in een kerk met een uitgekiend bieraanbod. Met een ietwat uitgebreider gezelschap kwamen we ook ditmaal schijnbaar moeiteloos de dag door. Wie aanschoven? Naast het originele bierbliokwartet Edwin Mijnsbergen, Lukas Koster, Joost Geraets en ikzelf waren dat Robert de Jong (@industrialpope), Ad Aerts (@adaerts), Jan Klerk (@janklerk) en Johan Stapel (@bibliohan).

Niet iedereen hield zich helemaal aan de bovenstaande agendapunten, maar het is juist die vrijheid die #bierblio zo leuk, interessant en laagdrempelig maakt. Dat collegadames reeds opteren voor een tegenhanger is daarvan een mooi bewijs. Wat er zoal, naast verscheidende bieren en Brouwersburgers op tafel kwam? Open access, metadata, Spotify, politieke processen, collectie is selectie, bibliotheek2.0 en querilla-acties. Ik kijk alweer uit naar de volgende bieren-op-tafel sessie. Suggesties voor kerken met bier zijn daarom van harte welkom.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This