Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jun 23, 2011 in Auteursrecht, Blogs, Innovatie, Internet, Netneutraliteit | 0 comments

Het e-G8 Forum als pdf en ebook

Het vurige innovatie- en netneutraliteitsbetoog van Lawrence Lessig kwam hier al eerder voorbij, maar op het e-G8 Forum kwamen veel meer interessante sprekers aan bod. Dankzij Monoskop trof ik zojuist een pdf-weergave van alle sessies (zie hieronder). Daarnaast is er ook een online ebook beschikbaar, met daarin opgenomen de videostreams van alle keynotes. Een schat aan informatie over tal van zaken die samenhangen met e-cultuur.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This