Pages Menu
Categories Menu

Posted by on jun 8, 2011 in Auteursrecht, Innovatie, Internet, Netneutraliteit | 0 comments

#redhetnet: Het belang van netneutraliteit volgens Lessig

Vandaag wordt de Telecomwet behandeld door de Tweede Kamer. Om het belang van een vrij en open internet aan te geven onderstaande keynote van Lawrence Lessig tijdens de recente e-G8. Om politici te attenderen is een bezoek aan Dichter bij Den Haag overigens een verplicht nummer. Kleine moeite met hopenlijk veel resultaat.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Het e-G8 Forum als pdf en ebook at Muziek & de bibliotheek - [...] vurige innovatie- en netneutraliteitsbetoog van Lawrence Lessig kwam hier al eerder voorbij, maar op het e-G8 Forum kwamen veel…

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This