Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 14, 2011 in Boeken, Innovatie, Technologie | 0 comments

Mike Matas toont het nieuwe lezen

In The Next-Generation Digital Book wordt ons een blik getoond in de richting die het nieuwe lezen zou kunnen opgaan. Mike Matas, mede-oprichter van uitgever Push Pop Press en daarvoor interface-ontwikkelaar bij Apple, laat in onderstaande TED-talk een eerste uitgave zien. Het is mij onbekend of Matas slechts ontwikkelt voor apparaten uit de Apple-familie, maar diens site wekt die indruk wel. Dat zou jammer zijn, maar wellicht slechts een kwestie van tijd voordat er ook andere tabletuitgaven beschikbaar komen. Our Choice toont in ieder geval wel wat de huidige realistische stand van zaken van de leestechnologie is en die ziet er beloftevol uit.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This