Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mei 11, 2011 in Muziek, Radio | 0 comments

De muziek in Gee Whiz-z-z-z (1956)

Vanavond in ons radioprogramma Edge komt het uit te zenden materiaal uit de zogenaamde leegloop van afgelopen edities. Dat betekent echter allerminst dat we genoegen nemen met een spreekwoordelijk afvalputje. De ervaring leert namelijk dat deze freeform wijze van radiomaken bijna altijd het allerleukst is. Een voorbeeld van wat bij mij tussen het restmateriaal zat is Gee Whiz-z-z-z (1956) van Carl Stalling, Milt Franklyn en Treg Brown, afkomstig van het album The Complete Road Runner Scores 1949 – 1956. Op Youtube vond ik het bijbehorende beeldmateriaal.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This