Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mrt 25, 2011 in Bibliotheek | 2 comments

Bezuinigen doet pijn

Bezuinigen doet pijn

 

Enkele weken geleden vond ik op mijn bureau een oud bibliotheekspeldje. Waarschijnlijk afkomstig uit de krochten van de bieb en met velen, want collega’s kregen er ook één. Niet wetende wat ik ermee aan moest suggereerde onze facilitair manager gekscherend hem op te spelden. In het licht van de dreigende bezuinigingen opteerde ik echter voor een ander gebaar: hoezo opspelden? door een lichaamsdeel dan toch zeker, ter verbeelding van de financiële pijn? Voornoemde manager kon zich wel vinden in het idee en mailde enige dagen geleden bovenstaande afbeelding van niet haar, maar wel haar dochter’s navel. Hulde!

2 Comments

  1. haha super! prachtige campagne 🙂

  2. dochter ligt in een deuk…..

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This