Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mrt 11, 2011 in Bibliotheek, Uitgelicht | 1 comment

Toegezongen in de bieb

Toegezongen in de bieb

Eén van de meest trouwe bezoekers van de muziekbibliotheek in Leeuwarden, meneer G., is een rechtgeaard operaliefhebber. Vandaag kwam hij luid zingend langs (het was rustig, dus hij stoorde niemand) en vertelde me dat hij dolgelukkig was met een cd die hij geleend had: A Hundred Years of Italian Opera 1820-1830 (waarbij ik me overigens bij het bekijken van de titel afvraag of die honderd geen tien moest zijn). Om ook andere gebruikers van zijn enthousiasme deelgenoot te maken, stak hij een briefje in het cd-boekje. En vanzelfsprekend laat ik die mooi zitten.

1 Comment

  1. 🙂 wat leuk.

    Groetjes,
    Petra

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This