Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mrt 11, 2011 in Bibliotheek, Blogs | 0 comments

Librarians against DRM

Librarians against DRM

Een discussie over het al dan niet uitlenen van ebooks zou pas gevoerd moeten worden na het innemen van een standpunt over het al dan niet accepteren van DRM. Dat dat een uitgesproken negatief standpunt zou moeten zijn staat voor mij als een paal boven water. Bibliotheken zijn immers de verstrekkers van vrije informatie. Gelukkig sta ik daarin niet alleen, getuige het artikel Librarians And Readers Against DRM en The Readers Bill of Rights. Digitale content in de bibliotheek? Alleen wanneer het geen DRM-beperkingen bevat.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This