Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mrt 10, 2011 in Bibliotheek, Social Media | 0 comments

Presenteren met Projeqt werkt uitstekend

Presenteren met Projeqt werkt uitstekend

Het is bijna een half jaar geleden dat ik een post wijdde aan Projeqt, een webbased tool om verhalen mee te vertellen. Ik heb me toen opgegeven voor een beta-account, die ik enige tijd terug toegewezen kreeg. Na de eerste vingeroefeningen was ik onmiddellijk aangenaam verrast door het gebruiksgemak en de overzichtelijkheid ervan. Om het in de praktijk te testen heb ik gisteren een presentatie gegeven voor leerkrachten van CSG Comenius in Leeuwarden, waarbij ik het als gereedschap gebruikte. En dat werkte uitstekend. In principe verenigt het ’t beste van een desktop-app als Keynote en een online tool als Prezi en dat was waarnaar ik voor de presentatie in kwestie op zoek was. In dit geval dus een lineair verhaal, eigenlijk niet meer dan Keynote in the cloud, maar het programma kan veel meer. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk meerdere projeqten te koppelen, waarmee allerlei uitstapjes mogelijk worden. Erg leuk om mee te spelen en wordt daarom zeker vervolgd.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This